De mensen

Lid van

De mensen

Bureau Mensbeeld staat onder leiding van Arie Pieter Berkhof (1963).
"Ik heb veel ervaring opgedaan in de gezondheidszorg in het contact met de ouder wordende en afhankelijke mens. In het zoeken naar mogelijkheden binnen de beperkingen en de betekenis van zingevingsvragen door o.a.gesprekken te voeren met mensen met verlieservaringen. Ervaring in het aansturen van een team, samen te werken, veranderingsprocessen te begeleiden en het doorbreken van gevestigde werkwijze en opvattingen. Naast enkele Mens- en managementgerichte studies, volgde ik diverse post HBO trainingen op het gebied van cognitieve interventies, agogiek, management, emotioneel lichaamswerk, improvisatietheater, zingeving en spiritualiteit.

Inmiddels ben ik de trotse bezitter van mijn eigen Bureau Mensbeeld. Mensen motiveren, organisatievragen vertalen in duidelijke leertrajecten, teams bijsturen, ondersteunen in het ontwikkelen van nieuwe kansen. Mijn eigen beeld op de mens heeft hierdoor steeds meer vorm gekregen. Door mét mensen te werken, ze te mogen begeleiden en door deelnemers tot bloei te zien komen, leer ik steeds weer bij en wordt mijn (mens)beeld rijker.

Het team dat Mensbeeld versterkt, werkt op projectbasis en bestaat uit kleurrijke en deskundige professionals, van acteurs tot verpleegkundigen, van kunstenaars tot psychologen. Eén ding hebben we gemeen: we zijn gedreven om met mensen te werken. Misschien dat we elkaar eens mogen ontmoeten in Mensbeeld"

Arie Pieter Berkhof, directeur Mensbeeld

Kerndocenten

Freek Gillissen, provocatief coach/ verpleegkundig specialist VU-Amsterdam.
Conny Groeneveld, trainer omgangskunde/geweldloze communicatie.
Anja Leunissen, verslavingsconsulent/ opleidingsdeskundige/ trainersactrice.
Joke van Diest, dramadocent/ communicatietrainer/ trainersactrice.
Colette Jeuken, opleidingsdeskundige/ communicatietrainer.
Henriette vd Brink, teamleider Welzijn & dagbesteding.
Hilleken Lucassen, senior trainer/auteur.
Jessica Smit, teammanager Zorg, Wonen & Welzijn.